Ízesített Kakaó
Ízesített kakaópor – csokoládé élmény tele ízekkel
Az ízesített kakaópor valódi gasztronómiai művészet. A természetes aromákkal ízesített kakaóporok eredetiséget kölcsönöznek minden csokoládés sütemény receptnek. Akár egy krémes, egyedi ízű forró csokoládét, akár egy különleges csokoládés desszertet szeretnél, az ízesített kakaópor különleges aromát kölcsönöz bármilyen édességnek.
Miért válaszd az ízesített kakaót? Finom és kreatív
Az ízesített kakaópor sokkal több, mint egy hagyományos kakaópor. Finom és meglepő ízeivel az ízesített kakaópor nem mindennapi csavart hoz italaidba és desszertjeidbe. Legyen szó ízesített forró csokoládéról vagy süteményről, az ízesített kakaópor mindenkit kreatív kísérletezésre inspirál a konyhában.
Tippek az ízesített forró csokoládé por elkészítéséhez
Adj 2-3 evőkanál forró csokoládé port egy bögrényi(2-3 dl) forró tejhez, és alaposan keverd el, amíg teljesen feloldódik. Díszítsd tejszínhabbal. Ízlés szerint szórhatsz rá kakaóport. Az ízesített csokoládé por könnyen oldódik, és bármilyen tejjel vagy növényi itallal egyszerűen forró csokoládévá varázsolható.
Különleges csokoládés sütemények és desszertek
Használd fel az ízesített kakaó port egy desszert receptben, hogy ellenállhatatlan csokoládés csavart adj neki. Az ízesített kakaópor a legegyszerűbb desszertet is feldobja, garantáltan kiváló minőségű alapanyagokból készül, ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkből, természetes aromákkal.